DESPRE NOI

Our company

SC MIKA PLANET TOYS SRL este o companie 100% româneasca cu capital privat care produce și comercializează jucării și mobilier din lemn masiv pentru copii, respectând principiile educației Montessori.

Toate aceste jucării sunt esențiale în procesul de dezvoltare fizică și psihică a copiilor deoarece stimulează imaginația, creativitatea și mișcarea, dobândesc noi abilități, obțin echilibrul emoțional. Seturile de jucării din lemn produse de fabrica noastră sunt o variantă interactivă și antrenantă de stimulare a gândirii și memoriei copiilor, contribuind la îmbunătățirea coordonării ochi-mână și a îndemânării, învățând în același timp despre echilibrul stabil și instabil, despre simetrie, despre bază care trebuie să fie cea mai solidă, despre a strica pentru a ridica la loc, mai trainic.

Produsele realizate de noi sunt gândite ergonomic pentru copii, confecționate din materiale naturale (lemnul: brad, fag, stejar) și finisate cu lacuri și vopseluri ecologice, nontoxice, o alternativă indiscutabil mai bună din toate punctele de vedere – calitate și aspect, durabilitate, siguranță – la jucăriile din plastic.

Ceea ce ne face diferiți este caracterul inovativ al produselor realizate (ex. Seturi de construcție tip Lego din lemn, Tetris, Lămpițe de veghe pentru copii senzoriale etc.), produse exclusiv autohtone, cu design unicat, concept nou pe piața românească.

Ne adresăm unei game variate de clienți persoane fizice (copii, părinți, bunici, rude sau prieteni), dar și juridice (grădinițe, școli, cabinete psihologice, locuri de joacă etc.), pentru toți aceia care doresc să achiziționeze ceva deosebit față de produsele existente pe piață.

Suntem permanent atenți la cerințele și dorințele dvs. și vom crea mereu jucării noi, unice pe piață, astfel încât să satisfacem cele mai exigente nevoi!